INFINITE inspirit


Isnin, 28 Mei 2012 ? 0 Budak Comel ?

 
hye you ! 
haiii . post lagi . berapa banyak laa nak post nie .
ok ! kalau korang dah bosan just shut up and boleh blah  !
kalau belom lagi . just continue ok sayang .

tadi kan terasa laa nak buka fb yg satu lagi .
lepas tuu tertengak laa dkt wall ex-bf sy .
tgk status jew ok .
tak lebih pom and malas nak tgk lebih2 .
ad laa t'bace status yg dia pergi putrajaya .
i'm not sure dia buat apa tp yg sy tgk dia tulis
ad laa dia bgtau yg dia pergi tgk persembahan KPOP .
yg jd masalah nye maybe dia salah tulis kew ape .
dia tulis group TIPTOP . haha . bergolek-golek sy suke ats katil .
jgn marah yew encik ****
nak marah pom ada sbb dia silap tulis nama group kesukaanku tuu .
TEEN TOP laa .

okey ! stop talking about thats .
tujuan tulis entry kali nie sbb ramai yg tnye mcm nie 
"sue, bkpe minat sangat KPOP"
mek sue , nape keistimewaan KPOP nie"
soalan nie laa yg biase ditanye oleh classmates sy .
lebih2 lagi org lelaki .

jawapan yg pertama " erh suke hati aq laa nak minat KPOP kew tak "
haha . gurau jew tuu .
sy minat sgt KPOP nie mesti laa ad sbb nyer kan .
selain sbb artis2 KPOP nie comell and encem ,
sy minat KPOP sbb sy mmg suka dgr muzik .
yess ! yup ! there is it !
itu yang sudah semestinya .
terutama lagu POP-JIWANG .
haha . thats why i love , like KPOP soooo much .
sbb nama pom kPOP . mesti laa lagunyer pom POP .
hahahahahaha

kalau you all perasan laa kan .
semua lagu yg sy minat mesti rancak + jiwang .
tuu pom kalau korang perasan laa .
lagu malaysia pom sy minat POP-JIWANG jugak .
what !?
tak tahu lagu pop-jiwang mcm mane ?
hadoii you all nie . ok nie dia example lagu pop-jiwang
 and also this 


and this 


and .......
okey ! STOP !

erh, kenape ? kenape ? kenape ?

kenape ?
pergilaa cari sendiri .
kalau letak banyak2 tak muat pulak blog sy nie .
heheh ~ peace

okey laa you . 
its time to me sign out .
bubye .
sayonara .
and ASSALAMU'ALAIKUM


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post